Home Blogs Gezocht: ondernemers met groeiambitie

Gezocht: ondernemers met groeiambitie

Heb je altijd al gedroomd van zelfstandig ondernemen in een sterke, groeiende sector? Bij hypotheek.winkel krijg je nu de kans om een franchisewinkel te openen in één van de vier laatste vrije gebieden in Vlaanderen: Wetteren, Halle, Antwerpen Centrum of Wilrijk.

Waarom kiezen voor hypotheek.winkel?

Als franchisenemer word je deel van een krachtig netwerk met meer dan 70 vestigingen in Vlaanderen en Brussel. Wij begeleiden onze klanten stap voor stap in hun woondroom, van het bepalen van het budget tot het vinden van de beste hypothecaire lening uit ons aanbod van 25 banken. Onze missie? Mensen helpen om op een transparante en eenvoudige manier de juiste keuzes te maken bij het kopen van een woning.

Wat biedt hypotheek.winkel jou?

  • Sterk merk en netwerk: Je sluit je aan bij een bekend merk met een stevige reputatie in de hypotheekmarkt.
  • Opleiding en coaching: Wij bieden intensieve opleidingen en voortdurende ondersteuning zodat je als expert kunt groeien.
  • Franchise met toekomst: Werk in jouw eigen regio, als ondernemer in een bloeiend en stabiel bedrijf.
  • Professionele groei: Hypotheek.winkel moedigt jou aan om niet alleen als professional, maar ook als persoon te groeien.

Is hypotheek.winkel iets voor jou?

Wij zoeken ondernemende mensen die zich herkennen in onze kernwaarden: ondernemerschap, samenwerken, zelfontplooiing en respect. Heb je interesse in de financiële sector en vastgoed, en wil je klanten begeleiden naar hun droomhuis? Dan bieden wij jou de perfecte omgeving om jouw ambities waar te maken!

Wil je graag meer info?

Stuur een mail naar charlotte.hugaerts@hypotheekwinkel.be en we nemen snel contact met je op voor een gesprek.