o
o
Op zoek naar jouw droomhuis?

Jan & Julie aan het woord...

Zoals zo velen droomden we van een eigen huis, maar was dat wel haalbaar? Bij de hypotheek.winkel hebben ze echt tijd gemaakt voor ons en eerst geluisterd naar onze bekommernissen. Het was een hele geruststelling toen we een financieel plan kregen dat echt op onze mogelijkheden was afgestemd.

Je hebt jouw droomhuis gevonden

Wouter & Annelies aan het woord...

Eindelijk hadden we een huis gevonden dat volledig op ons lijf was geschreven. Toen zijn we nog even bij de hypotheek.winkel langsgeweest. We voelden ons nog onzeker over hoe we een bod moesten doen en wat het compromis inhield. Met hun goede raad hebben wij toch enkele valkuilen kunnen vermijden.

Het compromis is getekend

Lily aan het woord...

Voor mijn lening was ik al bij enkele banken langsgeweest, maar eigenlijk was dat niet nodig. De hypotheek.winkel shopt in mijn plaats en heeft me alles heel duidelijk uitgelegd. Ik had niet gedacht dat het allemaal mogelijk was. En in plaats van een standaardformule kreeg ik echt maatwerk.

Vergelijk hypothecaire leningen & vind de beste lening .

100 % onafhankelijk
wij vergelijken de tarieven en formules van 25 banken

Ben je op zoek naar de beste hypothecaire lening? Vertrouw dan op het onafhankelijk advies van de hypotheekwinkel. We hebben geen banden met financiële instellingen en vergelijken in alle vrijheid de tarieven van meer dan 25 banken. We bieden je een overzicht van de verschillende rentevoeten, kortingen en bijhorende verplichtingen en leggen de voor jou meest aangewezen leenformules haarfijn uit.

We laten je volledig vrij in de keuze van de verzekeringen. Het optimaliseren van de schuldsaldoverzekering levert je vaak een onverwacht groot voordeel op. Een goede brandverzekering aan goede voorwaarden is ook een belangrijke keuze.

Voor het tarief van jouw lening en de bijhorende verzekering schuimen we de ganse markt af. De hypotheekwinkel gaat in alle onafhankelijkheid op zoek naar een lening op jouw maat, aan de beste voorwaarden.

begeleiding van A tot Z
wij staan je bij in alle facetten van jouw lening

Bij het kiezen van de beste hypothecaire lening begeleiden we je van a tot z. Dat betekent dat we je in elke fase de nodige ondersteuning geven. Zo kun je op ons rekenen van bij de aanvraag van de lening tot bij het verlijden van de akte bij de notaris en hulp bij je belastingaangifte.

  • We zitten samen rond de tafel. Wat zijn jouw plannen?
  • Zijn jouw plannen haalbaar? Hoe ver kun je springen?
  • Keuze van de ideale lening: vast, variabel of semi-variabel, duurtijd & fiscaliteit.
  • We stellen jouw dossier samen, dienen het in bij de bank van jouw keuze en volgen het op.
  • Komt jouw project voor subsidies in aanmerking?
  • Voorstellen van de meest interessante verzekeringen.
  • Verlijden van de akte bij de notaris.
  • Verdere opvolging: rentevoeten, renteherzieningen, renovatie...
  • Hulp bij je belastingsaangifte voor het bekomen van je fiscaal voordeel.

De hypotheek.winkel volgt je dossier op de voet en zorgt ervoor dat alles van een leien dakje loopt. Zo kan jij je volledig op jouw woonproject toeleggen. Zonder zorgen.

gratis hypotheek.expert
samen zoeken wij naar de oplossing voor jouw situatie

De hypotheek.winkel is een echte expert die zich exclusief op de hypotheekmarkt toelegt. Hij/zij maakt de nodige tijd voor jou vrij en zoekt samen met jou naar de oplossing die het best bij je past. In een gezamenlijk gesprek gaan we nader in op jouw persoonlijke, financiële en fiscale situatie.

We stellen je een oplossing voor in gewone mensentaal. Kortom, een lening die je op het lijf is geschreven en waar je een goed gevoel bij hebt. Dit allemaal helemaal gratis. Hoe kan dat? Dat leggen wij jou graag uit bij de eerste afspraak.

Op zoek naar jouw droomhuis?

Hoe ver kan je springen?
Is jouw budget groot genoeg?

Je hebt jouw droomhuis gevonden

Welke kosten zijn verbonden aan de aankoop van een huis? Teken ik al een compromis?

Het compromis is getekend...

Welke lening kiezen? Wat is belangrijk voor mij?