o
o

Mijn compromis is getekend, wat nu?

Mijn compromis is getekend en wat nu? Dat vraag je je ongetwijfeld af.

Welke lening moet ik kiezen? Wat kan ik maximaal lenen? Wat is belangrijk voor mij? Het zijn allemaal vragen die door je hoofd spelen. Neem de tijd om de voor- en nadelen van de verschillende formules van de hypothecaire kredieten te bekijken.

Kies de formule die het best bij jou past: in alle vrijheid en zonder commerciële druk. hypotheek.winkel heeft immers geen verplichtingen naar om het even welke kredietinstelling. Vergeet ook niet dat je verschillende formules kan combineren!

Als je spaargeld hebt, is het dan interessanter om meer met eigen middelen te betalen of net niet? En meer te lenen zodat je nog een mooie spaarbuffer overhoudt voor onvoorziene gevallen?
Welke zijn de goedkoopste schuldsaldo- en brandverzekeringen? Het verschil in totaalkost kan meerdere duizenden euro’s bedragen. Bereken de verschillen. En maak dan pas je keuze.

Ben je al bij je eigen bank langsgeweest voor hypotheekadvies? Des te beter. Ook de voorstellen van je eigen bank kunnen probleemloos en exact in deze vergelijking worden meegenomen.

Maak een afspraak voor een volledig vrijblijvend en gratis adviesgesprek met de hypotheek.winkel. Vind hier de hypotheek.winkel in jouw buurt.

Op zoek naar jouw droomhuis?

Hoe ver kan je springen?
Is jouw budget groot genoeg?

Je hebt jouw droomhuis gevonden

Welke kosten zijn verbonden aan de aankoop van een huis? Teken ik al een compromis?

Het compromis is getekend...

Welke lening kiezen? Wat is belangrijk voor mij?